Jesteś tutaj: O nas / Nasz zespół / Kondej Andrzej
Trener

Kondej Andrzej
Trener

Wykładowca Uniwersytetu w Białymstoku na wydziale Ekonomii i Zarządzania, wybitny specjalista w dziedzinie Strategii rozwoju przedsiębiorstw, Strategii internacjonalizacji, Teorii i historia public relations, Podstawy handlu i usług. Specjalizuje się w Zarządzaniu działem sprzedaży, Zarządzanie łańcuchem dostaw, Zarządzanie przedsiębiorstwem handlowym, Zarządzanie w korporacjach międzynarodowych, Zarządzanie zespołem handlowców.Jako wykładowca i wzięty trener biznesu prowadzi szkolenia, wykłady i warsztaty z dziedziny Zarządzania oraz Zarządzanie w korporacjach międzynarodowych oraz na stałe współpracuje z firmą badawczą Euromonitor International w Londynie w roli autoryzowanego analityka rynkowego; Prowadzi badania rynkowe branży spożywczej w skali ogólnopolskiej; Wieloletni doradca w zakresie zarządzania, marketingu i organizacji sprzedaży. Przedsiębiorrca i właściciel firmy Kondej Marketing Współpracuje także z Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży jako specjalista i wykładowca.