Biuro poradnictwa RIS

Fundacja Rozwoju Inteligentnych Specjalizacji oferuje szeroki zakres usług doradczych w zakresie organizacji i rozwoju firm. Nasze doradztwo skupia się na poprawie efektywności działania firm, zwiększeniu poziomu innowacyjności oraz wsparciu w realizacji kluczowych celów. Korzyści, jakie mogą wyniknąć z korzystania z naszych usług doradczych, to między innymi:

• Pozyskanie eksperckiej wiedzy i sugestii rozwojowych dotyczących organizacji
  • Oparcie decyzji biznesowych i rozwojowych o wiarygodne dane
  • Wsparcie w realizacji kluczowych celów
  • Niezależne źródło analizy sytuacji, inna perspektywa
  • Ułatwienie wprowadzania zmian organizacyjnych
  • Zwiększenie efektywności działania
  • Podniesienie poziomu innowacyjności

Misją Fundacji Rozwoju Inteligentnych Specjalizacji (RIS) jest promowanie przedsiębiorczości przez łączenie działalności biznesowej z kluczowymi obszarami inteligentnych specjalizacji. Motywujemy przedsiębiorców do innowacji mając na celu zwiększenie ich konkurencyjności oraz poprawę pozycji na rynku. RIS aktywnie edukuje o zaletach inteligentnych specjalizacji, oferując wskazówki dotyczące dostępnych środków finansowania i wsparcia, co sprzyja tworzeniu silniejszej i bardziej innowacyjnej gospodarki oraz społeczeństwa.

Nasze biuro doradcze jest czynne od poniedziałku do piątku, w godzinach od 8:00 do 16:00. Zapraszamy do umawiania telefonicznych konsultacji z naszymi specjalistami. Ponadto, we wtorki prowadzimy dni otwarte, kiedy to bez wcześniejszego umawiania możliwe jest odwiedzenie naszego biura i bezpośrednie spotkanie z doradcami.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.