Mamy przyjemność poinformować, iż nasz współpracownik Mariusz Malinowski, został przyjęty do grupy roboczej ds. KIS2 "Innowacyjne technologie, procesy i produkty sektora rolno-spożywczego i leśno drzewnego".

Mamy przyjemność poinformować, iż nasza współpracownica Ewelina Gotowicka została nominowana do grupy roboczej ds. KIS2 "Innowacyjne technologie, procesy i produkty sektora rolno-spożywczego i leśno drzewnego".

Fundacja Rozwoju Inteligentnych Specjalizacji reprezentowana przez w-ce Prezes Ewelinę Gotowicką eksperta Grupy Roboczej KIS II, wzięła udział w Konferencji organizowanej przez Polsko-Niemiecką Izbę Przemysłowo- Handlową we współpracy z Opolskim Centrum Rozwoju Gospodarki pod tytułem INDUSTRIE 4.0 - TRENDY - WYZWANIA - PERSPEKTYWY Spotkanie odbyła się 21 października 2021r w formie online, gdzie głównym tematem rozmów i wystąpień były FIRMY W DOBIE TRANSFORMACJI CYFROWEJ - PRZEMYSŁ 4.0.